De verschillende ruimtes in de Mirtekerk zijn te huur.

Voor bijzondere diensten, zoals bijvoorbeeld een trouw- of doopdienst, is onze bovenzaal zeer geschikt. Ook voor repetities van zangkoren leent deze zaal zich uitstekend.

De benedenzalen hebben een oppervlakte van respectievelijk 50m2 en 100m2. Deze benedenzalen kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Denk daarbij aan verjaardagen, vergaderingen en cursussen. Zowel eenmalige als langlopende huur is bespreekbaar.

De prijzen worden in onderling overleg vastgesteld.

GeĆÆnteresseerd?

Neem voor meer informatie contact op met Sjoukje Stolk – Woudstra.
Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0174-885511 of via het contactformulier.

De Mirtekerk

De gemeente is gehuisvest in een bijzonder en markant gebouw, genaamd de Mirtekerk.

Dit gebouw bestaat uit twee verdiepingen. In de bovenzaal is een prachtige kerkzaal gecreƫerd, met een zeer goede akoestiek. In deze zaal bevind zich ook een doopvont. Baptisten kennen een volwassen doop door middel van onderdompeling, waar dit doopvont voor gebruikt wordt. Dit is ook de zaal waarin de gemeente op zondagochtend bij elkaar komt en waar het koor repeteert. Er is een mooi orgel aanwezig en er staat tevens een vleugel. Beide worden gebruikt tijdens de zondagsdiensten.

Beneden bevinden zich een tweetal ruimtes; de een doet dienst als koffie- en vergaderruimte. Deze ruimte is ongeveer 100m2 groot. Er is ook nog een kleinere zaal van ongeveer 50m2, welke momenteel op zondag onderverhuurd wordt.

Verder beschikt het gebouw over een keuken, gescheiden sanitaire ruimte en een ruime opslag.